You are currently viewing Diferenta dintre Detailing si Polish

Diferenta dintre Detailing si Polish

Polish

Avantaje – ieftin si rapid la prima vedere – masina arata decent pentru ochiul neavizat si pentru cei neexperimentati.

Dezavantaje – lucrare superficiala, pe langa defectele vechi mai lasa holograme, adesea zone cu lacul ars sau zone cu vopsea arsa, mai ales la muchii – masina arata foarte rau la soare sau la lumina artificiala – lipsa de atentie pentru detalii – rezultate de foarte scurta durata – polishul intr-un singur pas care se practica de obicei este mult prea abraziv pentru masina respectiva si se indeparteaza un strat mai mare din lac decat ar fi fost nevoie – in final vei fi nevoit sa apelezi la o persoana care practica un detailing respectabil, astfel incat vei cheltui mai multi bani decat daca ai fi mers acolo din prima.

Detailing

Avantaje – masina arata mai bine decat in momentul achizitiei – atentie deosebita pentru detalii – fara holograme, panza de paianjen, iar majoritatea zgarieturilor sunt eliminate – pentru fiecare masina este aleasa solutia optima in functie de duritatea lacului si tipul defectelor – rezultate de lunga durata – raport calitate/pret excelent.

Dezavantaje – aparent pretul, insa, pus in balanta cu serviciile primite, raportul este net in favoarea clientului.

Inainte de a lasa cheile de la masina pe care ati platit cateva mii de euro sau poate zeci de mii, uitati-va la infatisarea celui cu care discutati sau cel care urmeaza sa presteze serviciul: are uniforma, este serios, prezinta incredere, are aspect ingrijit? Daca nu este asa, raspundeti-va la o singura intrebare: Am incredere ca acest om poate sa aiba grija de masina mea daca nu poate sa aiba grija de el mai intai?

Preturile scazute nu pot plati produse de calitate si nici rezultate profesionale. Prin utilizarea produselor neprofesionale, casnice sau industriale se pun in pericol finisajele moderne si complicate ale masinilor, atat la interior cat si la exterior.